Actie: iPad mini voor 279 euro bij Saturn

Saturn verkoopt vandaag de iPad mini voor maar 279 euro. Het betreft de iPad mini met 16GB opslag. De prijs ligt lager dan bij andere winkels.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad mini saturnSaturn verkoopt vandaag de iPad mini voor een vrij lage prijs. Voor het 16GB-model van de zwarte of witte iPad mini betaal je bij de electronicaketen op het moment maar 279 euro, in plaats van de 335 euro die je in de Apple Store moet neerleggen. Saturn is momenteel ook goedkoper dan andere webshops waar we hebben gecheckt. De aanbieding staat in de nieuwste folder van Saturn, wat betekent dat je de iPad mini nog tot en met 30 juni 2013 met korting kunt kopen. Klanten mogen hooguit één iPad mini voor de kortingsprijs kopen. Je hoeft overigens niet de deur uit om van de actie gebruik te maken: de lagere prijs wordt ook in de webshop van Saturn gehanteerd.

Update: ook tamelijk goedkoop: de 16GB iPad 4 voor €422 bij Media Markt.

Het betreft de 16GB iPad mini zonder 3G-functie. Andere modellen van de iPad mini worden bij Saturn nog verkocht voor een iets lagere prijs. Een 64GB iPad mini kost bijvoorbeeld 492,95 euro, terwijl Apple 535 euro vraagt. Deze lagere prijs is echter vergelijkbaar met wat andere webshops ook hanteren.

Kopen:

Tipgever: Frans

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2013, 17:26
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.