Access Case: Hoogstaande lederen iPad-hoes gebruikt ‘micro-suction’

Ontwerpbureau Nodus is naar Kickstarter gestapt om geld in te zamelen voor een nieuwe iPhone– en iPad-hoes. De Access Case bedekt je iDevice van alle kanten met een lederen beschermlaag, en heeft ook nog eens plek voor bijvoorbeeld bankpassen. De iPad-versie heeft zelfs genoeg plek om volledige documenten met je mee te dragen. De makers […]
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Access case banner

Ontwerpbureau Nodus is naar Kickstarter gestapt om geld in te zamelen voor een nieuwe iPhone– en iPad-hoes. De Access Case bedekt je iDevice van alle kanten met een lederen beschermlaag, en heeft ook nog eens plek voor bijvoorbeeld bankpassen. De iPad-versie heeft zelfs genoeg plek om volledige documenten met je mee te dragen. De makers garanderen een hoogwaardige productiekwaliteit, waarmee ze zich proberen af te scheiden van de vele in China gefabriceerde cases op de markt.

Access Case iPadJe bevestigt je iPad of iPhone aan de Access Case met een speciale micro suction-laag. Deze zorgt ervoor dat je iDevice blijft hangen ongeacht hoe je de hoes vasthoudt, maar dat er geen plastic omhulsel wordt gebruikt om dit voor elkaar te krijgen. Het is mogelijk je iOS-apparaat meerdere keren te bevestigen en te verwijderen, zonder dat er een nieuwe laag moet worden aangebracht. We zagen onder andere de Wally ditzelfde systeem eerder al gebruiken.

De Access Case biedt een manier om je iPad rechtop te zetten, je documenten op te bergen en uiteraard je iDevice te beschermen. Daarmee heeft de nieuwe hoes geen spectaculaire nieuwe functies, wat betekent dat het ontwerp van de case vooral een rol speelt. De makers hebben ervoor gekozen om niet plastic of kunststof te gebruiken, maar leer. De flap voor over het iPad-scherm reageert bovendien op de ingebouwde Smart Cover-integratie, wat betekent dat je iPad automatisch zal vergrendelen als je de hoes dichtklapt. Het gebruik van materialen doet ons wat denken aan de Dodo-cases en Nederlandse Mujjo-sleeves.

Je kunt de iPad-versie van de Access Case in huis halen door minstens 72 pond (87 euro) te doneren. De iPad mini-versie kost 69 pond (83 euro), terwijl je voor de iPhone-hoes 39 pond (47 euro) betaalt. De makers hopen op 11 januari 20.000 pond te hebben ingezameld. Pas dan zal het geld van donateurs worden afgeschreven.

The Access Case for iPad from Nodus on Vimeo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2014, 23:52
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.