Snooperscope: nachtkijker voor je iPhone

Snooperscope is een infraroodcamera die draadloos met je iPhone verbindt, waarmee je in het donker kunt kijken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

SnooperscopeHet Britse PSY zamelt op Kickstarter geld in voor Snooperscope, een draadloze nachtkijker die via Wi-Fi verbindt met je iPhone. Een ingebouwde magneet zorgt ervoor dat je de camera op de achterkant van je iPhone kunt bevestigen. De bijbehorende app slaat vervolgens alle vastgelegde videobeelden op. De magneet kan ook worden bevestigd op andere metalen oppervlakken. De makers demonstreren hoe de Snooperscope bijvoorbeeld een helm kan worden gehangen, waardoor de app beeld krijgt van alles dat je doet.

De Snooperscope is in feite een camera met daaromheen allemaal infraroodlampen. Deze lichtjes schijnen op alles dat de camera filmt, maar omdat infrarood niet voor het menselijk oog zichtbaar is blijft het gewoon donker. Voor de camera is dit echter genoeg om een omgeving verlicht te laten zien. Het infraroodlicht kan volgens de makers ook worden gebruikt om bepaalde verfsoorten van elkaar te onderscheiden.

Je kunt een Snooperscope bestellen door op Kickstarter 43 pond plus 10 pond verzendkosten te doneren. Dit komt neer op ongeveer 64 euro. De makers willen voor kerst 40.000 pond inzamelen, maar zijn inmiddels al dik over de helft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:56
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.