Aankondiging: 24 september iPhoneclub usermeeting in Amsterdam

iPhoneclub organiseert op 24 september 2009 de iPhoneclub usermeeting. Iedere bezitter van een iPhone is welkom om een biertje te drinken en presentaties van interessante iPhone-applicaties bij te wonen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

amstelhaven

Afgelopen juli organiseerde iPhoneclub de iDev Meetup: een informele borrel voor ontwikkelaars, waar je samen met anderen kon bijkletsen. Ruim honderd ontwikkelaars kwamen opdagen en we kregen achteraf veel enthousiaste reacties. Daarom hebben we besloten om nogmaals zo’n informele meeting te doen, maar dan voor alle iPhoneclub-bezoekers. Het maakt niet uit of je iPhone-bezitter van het eerste uur bent of nog maar pas een iPhone hebt gekocht. Ook ontwikkelaars en mensen die zakelijk met de iPhone te maken hebben zijn van harte welkom. De usermeeting vindt plaats op donderdag 24 september 2009 vanaf 20:00 uur in café Amstelhaven in Amsterdam.

amstelhaven binnenDe locatie is niet zomaar gekozen: dit is één van de plekken waar je drankjes via je iPhone kunt bestellen, dankzij de dienst MyOrder. Zorg dus dat je vooraf de MyOrder-applicatie installeert (natuurlijk kun je ook contant afrekenen of pinnen). Amstelhaven bevindt zich vlak naast het Amstelhotel en is goed bereikbaar met het OV (metrohalte Weesperplein) of met de auto (via de IJ-tunnel of afrit S110, S111 of S112 vanaf de A10). Het is zelfs mogelijk om met de boot bij Amstelhaven aan te leggen. Eventueel kun je vanaf zo’n 18:00 uur terecht om iets te eten, maar in de buurt van Weesperplein zijn ook voldoende andere eetgelegenheden te vinden.

Wat valt er te doen tijdens de meeting? In de eerste plaats is het natuurlijk de bedoeling dat het gezellig wordt en dat je kunt bijkletsen met mensen die je van iPhoneclub en het forum kent. We hebben deze keer een locatie gekozen die voor alle leeftijden geschikt is, zodat er (in tegenstelling tot onze eerste meeting) geen leeftijdsgrens geldt: iedereen van jong tot oud is welkom. Amstelhaven heeft een groot buitenterras en de mogelijkheid om binnen te borrelen, mocht het weer tegenvallen.

Presentaties van ontwikkelaars

amstelhaven bootOm te zorgen dat je tijdens de usermeeting hopelijk ook nog iets opsteekt, gaan we ontwikkelaars de mogelijkheid geven om een presentatie te geven volgens het format van een Pecha Kucha. Het idee is als volgt: ontwikkelaars kunnen zich tot 18 september 2009 aanmelden om een korte presentatie van 6 minuten en 40 seconden te geven. Zijn er meer dan 14 aanmeldingen, dan gaan we een poll houden waarin jullie als bezoekers kunnen aangeven welke ontwikkelaars jullie het liefst zien spreken. Een Pecha Kucha is te kort om echt alle ins en outs van een applicatie te vertellen, maar tijdens de meeting heb je uiteraard alle gelegenheid om de betreffende ontwikkelaar aan te spreken en meer informatie te vragen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2011, 1:06
Categorie Round-up
Onderwerp iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.