iPhone 13 roze

Waarom een refurbished iPhone 13 mini? Omdat hij klein en goedkoop is

Duurzaamheid en besparingen

Zoek je een refurbished iPhone 13 mini, die nog in prima staat is? Dan vind je op deze pagina alle info over een goedkope iPhone 13 mini's. Deze kleine iPhone is erg geliefd en is als refurbished toestel extra aantrekkelijk geprijsd. Lees hier waar je het beste een betrouwbare iPhone 13 mini refurbished kunt kopen.

iPhone 13 mini review Prijs los toestel (vanaf €819,-) ⦁ Met abonnementRefurbished

iPhone 13 mini refurbished kopen

Als je op zoek bent naar een kleine smartphone, overweeg dan eens om een refurbished iPhone 13 mini aan te schaffen. Zo’n toestel is gereviseerd en voldoet aan belangrijke kwaliteitsnormen, zodat hij als nieuw aanvoelt. Er kunnen wel een paar krasjes op zitten en je krijgt er geen originele verpakking bij, maar je betaalt dan ook een stuk minder. Op deze pagina leggen we uit waarom een refurbished iPhone 13 mini een slimme keuze kan zijn. Kijk vooral ook even naar de prijzen, want die liggen bij een refurbished toestel aanmerkelijk lager!

Dit kost een iPhone 13 mini

Kijk vooral even naar de meest recente adviesprijzen van een losse iPhone 13 mini, want die liggen flink hoger dan wanneer je voor refurbished kiest. Dit zijn de officiële adviesprijzen voor de iPhone 13 mini:

Bij de diverse winkels kun je vaak een betere deal vinden, zowel nieuwe als gebruikte toestellen. Hieronder zie je bovenaan de lijst de refurbished exemplaren en daaronder nieuwe toestellen, zodat je goed kunt kijken wat het prijsverschil is. Loont het de moeite? Wij denken van wel.

Prijzen iPhone 13 mini

Lukt het niet om in één keer een groot bedrag voor te schieten, dan kun je soms ook kiezen voor een refurbished iPhone 13 mini met abonnement, zodat je de kosten over een wat langere periode kunt verspreiden.

Zo vind je de beste aanbieder voor een refurbished iPhone 13 mini

De iPhone 13 mini is niet meer in het assortiment bij Apple. Je bent dus aangewezen op externe aanbieders, maar dat is geen enkel probleem. Er is keuze uit heel veel kleuren en uitvoeringen, dus er is altijd wel eentje die bij jou past. Met de iPhone 13 mini krijg je smalle schermranden, Face ID, draadloos opladen en prima camerafuncties, allemaal in een handzaam formaat.

Je bepaalt zelf hoe ‘nieuw’ het toestel eruit ziet. Voor een refurbished iPhone 13 mini in bijna-nieuwstaat betaal je meer dan voor een model met wat krasjes. Op zich hoeven een paar krasjes geen probleem te zijn: als je het toestel zelf een tijdje gebruikt ontstaat er vaak ook wat schade. Belangrijker is dat de accu en het scherm goed zijn, dus zonder slijtage.

Maar hoe vind je een betrouwbare aanbieder voor jouw refurbished iPhone 13 mini? Daar gaan wij je bij helpen! Bij aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Refurbished krijg je de meeste zekerheid, want zij moeten voldoen aan strenge eisen en moeten een uitgebreide checklist aflopen om een toestel als refurbished te mogen aanbieden.

Hieronder vind je enkele aanbieders van refurbished producten. Je kunt onder andere terecht bij:

(🏅aangesloten bij Keurmerk Refurbished)

Let bij het kiezen van een aanbieder op de garantietermijn en het retourbeleid, de beschikbaarheid van modellen en de conditie waarin het toestel verkeert. Ben je ontwikkelaar en heb je een toestel vooral nodig om apps te testen, dan kan een wat meer beschadigd toestel nog steeds een prima keuze zijn.

Waarom een refurbished iPhone 13 mini?

Als je nog twijfelt of een gereviseerde iPhone 13 mini iets voor jou is, dan hebben we hier vijf argumenten. Kort gezegd houdt het in dat een refurbished iPhone 13 mini een slimme keuze is, voor wie op zoek is naar een betaalbare, milieuvriendelijke en hoogwaardige smartphone. Met een gereviseerde iPhone 13 mini kun je genieten van de nieuwste technologie zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de prijs. Bovendien draag je bij aan een duurzamere wereld.

iPhone 13 mini staand tussen planten.

#1 Bespaar geld

Een van de grootste voordelen van het kopen van een refurbished iPhone 13 mini is dat het aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe. Je kunt tot wel honderden euro’s besparen door te kiezen voor een gereviseerd toestel. Dit betekent dat je dezelfde hoogwaardige functies krijgt van de nieuwste iPhone, maar dan voor een veel lagere prijs.

#2 Niet alleen goed voor je portemonnee

Een refurbished iPhone 13 mini is ook goed voor het milieu. Het hergebruiken van toestellen vermindert de hoeveelheid elektronisch afval, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Door te kiezen voor een refurbished iPhone 13 mini draag je dus bij aan een duurzamere wereld.

#3 Je weet wat je krijgt bij een refurbished iPhone 13 mini

Hoewel een refurbished iPhone 13 mini gebruikt is, betekent dit niet dat de kwaliteit ervan minder is dan die van een nieuwe. Alle refurbished iPhones worden uitvoerig gecontroleerd en getest om er zeker van te zijn dat ze aan de kwaliteitsnormen van de fabrikant voldoen. Bovendien worden er vaak nieuwe onderdelen gebruikt om de prestaties van de iPhone te verbeteren en om eventuele gebreken te verhelpen.

#4 Met de garantie zit het wel goed

Veel refurbished iPhone verkopers bieden garantie op hun producten, waardoor je zeker weet dat je een kwalitatief hoogwaardig product koopt. Dit betekent dat als er iets mis is met je iPhone, je het terug kunt sturen voor reparatie of vervanging zonder extra kosten.

#5 Dezelfde functies als een nieuwe smartphone

Hoewel de iPhone 13 mini refurbished is, beschikt het toestel over dezelfde functies als een nieuwe iPhone 13 mini. Dit betekent dat je kunt genieten van dezelfde camera’s, processor en andere functies als de nieuwste iPhone 13 mini. Je hoeft dus geen compromissen te sluiten op het gebied van prestaties en functionaliteit.

Toch liever een nieuw exemplaar? Bekijk dan onze andere artikelen:

Bekijk ook

iPhone 13 mini los kopen: dit zijn de beste aanbiedingen

Wil je de iPhone 13 mini als los toestel bestellen? Lees hier alles over de prijzen van de iPhone 13 mini bij diverse aanbieders. Sluit er een goedkope sim only bij af en je hebt de perfecte combinatie!