Zwijsen Tafeltrainer voor iPhone: spelenderwijs tafels oefenen

Zwijsen Talfeltrainer is een app voor kinderen om tafels van vermenigvuldiging te oefenen. De app is gemaakt in een boerderijthema en bevat spelletjes waarmee je de tafels leert. Er is ook een gratis Lite-app van Zwijsen Tafeltrainer.

tafeltrainerZwijsen Tafeltrainer is een universele app, waarmee kinderen spelenderwijs kunnen oefenen met de tafels van vermenigvuldiging. De app is ontwikkeld in samenwerking met de makers van de reken-wiskundemethode Wizwijs en is geschikt voor kinderen vanaf groep 4 (leerjaar 2). De gratis Lite-versie van de app verscheen eerder deze maand al en geeft je een indruk van de rekenspelletjes die de app bevat.

Zo krijg je een wolk te zien met allerlei getallen. Getallen die niet in de tafel van 2 passen, moet je uit het scherm vegen. Er is ook een opdracht met eieren in een mandje, waarbij je moet aangeven hoe je met de aanwezige getallen een bepaald eindcijfer bereikt. Dit doe je uiteraard door de twee getallen te vermenigvuldigen. Zwijsen is een educatieve uitgeverij, die al eerder de app Leesleeuw en de game Sam Schoffel (beide voor de iPad) uitbracht. De Zwijsen Tafeltrainer is universeel en te gebruiken op iPhone en iPad. Het thema is slim gekozen (boerderij, altijd goed) en de graphics zien er professioneel uit. Zwijsen Tafeltrainer is met z’n prijs van €2,99 bovendien niet overdreven duur.

Downloaden: Zwijsen Tafeltrainer (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2011, 17:17
Categorieën Nederlandse apps, Onderwijs
Onderwerpen onderwijs, rekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.