Zombie Crisis 3D: nog heel even gratis

Zombie Crisis 3D is tijdelijk gratis te downloaden. In deze game moet je zoveel mogelijk zombies in een bedrijf proberen te vernietigen met vier verschillende wapens.

zombie crisisAls je maandagochtend wat minder vrolijk is begonnen dan je had gehoopt, helpt het misschien om je af te reageren met een spel. Zombie Crisis 3D is nog korte tijd gratis, dus als je snel bent kun je deze €0,79 kostende game gratis in handen krijgen. Zombie Crisis 3D is een 3D-zombiegame met 21 kaarten, honderden zombies en 4 eindbazen. Je hebt de keuze uit vier wapens, zoals een pistool en machinegeweer, om de zombies om zeep te brengen. Bijzonder aan deze game is dat je geen controle over de bewegingen van je held hebt. Het enige wat je hoeft te doen, is richten en schieten.

Ontwikkelaar Kongzhong Corporation besloot in Zombie Crisis af te wijken van de standaardbediening met een joystick. In plaats daarvan is een vingervriendelijke bediening bedacht. In Zombie Crisis heeft een biologisch ongeval plaatsgevonden in de Argo-fabriek. Het personeel is geïnfecteerd en veranderd in bloeddorstige zombies. Jij kruipt in de rol van Dana, een vrouwelijke soldaat die de zaak moet onderzoeken en ondertussen zoveel mogelijk zombies uit het veld moet ruimen.

Zoals gezegd: de actie duurt nog maar heel kort, dus denk niet te lang na of je deze game gratis wilt hebben of niet.

Zombie Crisis 3D (tijdelijk gratis)
Tipgever: Michiel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2011, 12:12
Categorie Games
Onderwerpen 3d, game, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.