Zen Bound 2 voor iPad met 67% korting

Zen Bound en Zen Bound 2 zijn momenteel met korting te downloaden. De iPhone- en iPad-games zijn gericht op ontspanning en meditatie. In een rustgevende atmosfeer wikkel je touw om allerlei objecten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

zen-boundZen Bound en Zen Bound 2 zijn afgeprijsd vanwege de feestdagen. De korting geldt tot 15 januari, dus je hebt alle tijd om te beslissen of dit wat voor je is. Zen Bound is een game, waarbij het om ontspanning draait. Geen tijdsdruk, geen zinderende spanning of sneller proberen te zijn dan je medespelers. Wel is het mogelijk om in Game Center je prestaties te vergelijken. Zen Bound 2 is de mooiste en meest uitgebreide van de twee.

Daardoor is de keuze niet zo moeilijk, want beide versies kosten nu €0,79. In Zen Bound 2 vind je behalve de levels uit de eerdere versie ook nog eens 100 nieuwe levels en nieuwe spelvarianten met verfbommetjes. Ook zit er een 45 minuten durende soundtrack van ‘Ghost Monkey’ in de game, er is ondersteuning voor het Retina Display en de gyroscoopsensor. Ook zijn de graphics verbeterd op de derde generatie iDevices, met mooiere schaduwen en belichting.

Zen Bound is een meditatieve puzzelgame, waarbij je touw rondom allerlei houten objecten moet wikkelen. De gedeelten die goed met touw zijn omwikkeld krijgen kleur door de verf die zich verspreidt. Zodat het object voldoende met verf is bedekt (uitgedrukt in een percentage) ga je naar het volgende level. Je mag er zo lang over doen als je wilt. Ronddraaien van het object doe je met je vingers op het touchscreen. De game won al diverse prijzen.

Zie ook: Zen Bound, een opzettelijk trage iPhone-game, onze review op iPhoneclub.

Downloaden: Zen Bound 2 (van €2,39 voor €0,79) en Zen Bound (alleen voor iPhone, €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:30
Categorie Games
Onderwerp zen bound

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.