Zen Bound krijgt nieuwe Nostalgia-boom met speelgoed

Er komt een update voor Zen Bound aan. De nieuwe boom 'Nostalgia' bevat onder andere ouderwets speelgoed en science fiction-objecten. De update is binnenkort in de App Store te krijgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

zen bound
Spelers van Zen Bound kunnen binnenkort een gratis update tegemoet zien. Ontwikkelaar Secret Exit heeft screenshots vrijgegeven van de update, waarin een nieuwe boom met de naam ‘Nostalgia’ is te vinden.

zen boundDe Nostalgia-boom bevat nieuwe objecten, ingedeeld in vier groepen: Childhood, Old Days (jaren 20), Science Fiction (jaren 50) en Retro Gaming.

Zen Bound is een game waarbij je touw om een houten object moet wikkelen. Overal waar het touw het object raakt zie je verf verschijnen. Het is de bedoeling dat een bepaald percentage van het object is bedekt om verder te gaan.

In de update zitten nog wat andere verbeteringen, zoals een vloeiender verdeling van de verf als het object door het touw wordt geraakt. Ook zijn er bugs opgelost: zo is de tekst ‘Continue’ aan het begin van een level vervangen door ‘Play’. Je kunt straks ook fullscreen spelen. Volgens de ontwikkelaars is de update binnenkort beschikbaar.

Downloaden: Zen Bound Lite (gratis) of Zen Bound (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:41
Categorie Games
Onderwerpen meditatie, zen bound

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.