Youw8 Body Monitor: persoonlijke gewichtscoach op de iPhone

Youw8 is een iPhone-applicatie die automatisch je gewicht, vetpercentage, BMI en andere gegevens toont, dankzij een weegschaal die op internet is aangesloten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

youw8 afvallenAls je serieuze plannen hebt om straks weer slank op het strand te liggen, kun je wel wat hulp gebruiken. Youw8 brengt daarom een gratis gewichtcoach voor de iPhone uit, die op meer let dan alleen het gewicht dat je op de weegschaal brengt. Ook vetpercentage, spiermassa en BMI spelen een rol. De digitale weegschaal Youw8 Body Monitor (te koop voor €99,95) stuurt automatisch alle gegevens naar je persoonlijke online portal. Via de vandaag gelanceerde iPhone-applicatie heb je die gegevens ook op de iPhone bij de hand. Zo kun je je voortgang bijvoorbeeld aan je fitnessinstructeur, diëtiste of huisarts tonen.

Youw8 is dus een oplossing die uit twee delen bestaat: de weegschaal en de bijbehorende software. In de weegschaal zit een zendertje die draadloos op een frequentie van 865 MHz de gegevens doorstuurt naar een ontvanger, die je aansluit op je breedbandmodem of router. De gegevens verschijnen daardoor automatisch online.

Downloaden: Youw8 (gratis)

youw8

Screenshots zijn afkomstig uit de App Store (dus niet van mijzelf)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2010, 22:00
Categorie Gezondheid en fitness

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.