Documents To Go nu met Google Docs-ondersteuning

Documents To Go Premium is nu in een vernieuwde versie in de App Store te vinden. De applicatie ondersteunt Google Docs, kan RTF- en TIFF-attachments inlezen en PDF-bestanden roteren.

documents to goDocuments To Go kondigde een paar weken geleden al aan dat ze aan een update zaten te werken. Documents To Go Premium zou ondersteuning voor Google Docs krijgen. Inmiddels is het zover: de nieuwe versie van DocsToGo staat in de App Store. Versie 3.1 ondersteunt meerdere Exchange- en Gmail-accounts, kan PDF-bestanden roteren, leest RTF- en TIFF-attachments in en stelt je in staat om bestanden vanaf de iPhone te uploaden naar Google Docs. Bestanden downloaden, bewerken en de wijzigingen weer synchroniseren met Google Docs is ook mogelijk.

Wat de spreadsheet-functie betreft: die heeft nu de mogelijkheid gekregen om rijen en kolommen te bevriezen. Documents To Go Premium is de duurste versie van de applicatie. Er is ook een goedkopere versie, die kortweg Documents To Go heet. Hiervoor is ook een update bij Apple aangeleverd, die nog in review is. Deze nieuwe versie bevat eveneens ondersteuning voor Google Docs en meerdere e-mailaccounts, roteren van PDF-bestanden, bekijken van RTF- en TIFF-attachments en het bevriezen van rijen en kolommen. Bestaande gebruikers kunnen gratis upgraden.

Downloaden: Documents To Go Premium (€11,99) en Documents To Go (€7,99)
Meer info: www.dataviz.com/GetiPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2010, 21:19
Categorie Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.