Wunderlist voor iPhone en iPad heeft nu reacties en trial-versie

Todo-app Wunderlist voor iPhone en iPad heeft nu een comment-functie en een trial-versie. Ook wordt de app binnenkort vernieuwd voor iOS 7.

Wunderlist iPhone iPad vernieuwd iOS 7De populaire takenlijst-app Wunderlist heeft een aantal nieuwe functies gekregen. Zo ondersteunt Wunderlist Pro nu ook reacties, zodat je eenvoudig met teamgenoten of collega’s over todo’s kunt communiceren. Daarnaast heeft de Wunderlist Pro-versie -die je via een in-app aankoop van €4,49 per maand of €44,49 per jaar kunt aanschaffen- nu ook een gratis trial-versie. Hiermee heb je toegang tot alle bestanden en kun je taken toewijzen.

Naast deze nieuwe functies wordt Wunderlist zeer binnenkort in het nieuw gestoken voor iOS 7. Wat betreft het ontwerp heeft ontwikkelaar 6Wunderkinder naar eigen zeggen de todo-app verder strakgetrokken, maar is niet geheel overgeschakeld op een flat design. Chef marketing Benedikt Lehnert zette op het blog van 6Wunderkinder afgelopen vrijdag al hoog in: het vernieuwde Wunderlist moet voor het ‘begin van een productievere wereld’ staan en in staat zijn een publiek van tientallen miljoenen mensen aan zich te binden. De basis van de app is echter niet aangetast.

Lehnert:

“Een paar maanden geleden, terwijl we bezig waren Wunderlist Pro uit te rollen, begonnen we met het werken aan het totaal nieuwe ontwerp voor het product. De nieuwe benadering van Wunderlists design moet het platform geschikt maken voor grote groei in de volgende jaren.”

Wunderlist lijstWunderlist team

Wunderlist is al langer een geliefde applicatie voor mensen die graag met todo-lijsten werken. De applicatie geniet een gemiddelde waardering van 4,5 sterren in de Nederlandse App Store op basis van 2050 beoordelingen. De kracht van de applicatie zit hem in de eenvoud en het prijskaartje, maar ook in de synchronisatie tussen allerlei platformen en de mogelijkheden om met anderen samen te werken. Naast de eerder genoemde veranderingen kunnen teamgenoten na deze update nu allemaal iemand voor een gedeelde lijst uitnodigen, en is de app volgens de ontwikkelaar nu sneller en stabieler.

Downloaden: Wunderlist (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Geschreven door Lisa van der Velden en Bart Breij

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2013, 12:17
Categorie Productiviteit
Onderwerpen takenlijst, todo, wunderlist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.