Wunderlist voor iOS voert spraak- en bestandenfunctie in

De fraaie taken-app Wunderlist zet zijn Pro-programma kracht bij met bestandsdeling en andere nuttige functies.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wunderlist ipadOntwikkelaar 6Wunderkinder voert in Wunderlist versie 2.2.0 een nieuwe spraakfunctie in. Je kunt met spraakcommando’s door Wunderlist bladeren om de app handsfree te bedienen. Ook nieuw is de functie Bestanden, maar die is alleen beschikbaar voor Pro-gebruikers. Vandaag maakte de ontwikkelaar de prijzen van Pro-abonnementen voor teams bekend: vanaf $22,99 per maand.

wunderlist iphone whiteDit geldt voor teams tot 5 personen. De prijs loopt op van $42,99 voor teams tot 10 personen tot $1749,99 per maand voor een 500 medewerkers tellend bedrijf. Al eerder was het mogelijk om een individueel Pro-abonnement af te sluiten: dat kost €4,49 per maand of €44,99 per jaar. De team- en bedrijfsabonnementen en de individuele Pro-abonnementen zijn de belangrijkste inkomstenbron van Wunderlist.

Volgens 6Wunderkinder zijn er al 40.000 teams die Wunderlist gebruiken, dus er is potentie genoeg om die over te halen een betaald abonnement af te sluiten. De bestandenfunctie houdt in dat je foto’s, werkbladen, video’s, geluidsfragmenten en gifjes kunt toevoegen aan een takenlijst. Dit kan in bedrijven erg handig zijn: je maakt een taak aan (bijvoorbeeld het updaten van een bepaald document) en koppelt daar meteen het originele document aan. Bij een creatieve taak kun je meteen een foto of schets aan de taak koppelen.

Wunderlist kreeg ook een wat strakker uitgevoerde actiebalk en andere kleine grafische verbeteringen. Wunderlist heeft nu 5 miljoen betalende en niet-betalende gebruikers.

Downloaden: Wunderlist (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2013, 13:00
Categorie Productiviteit
Onderwerp wunderlist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.