Plopsaland brengt iPhone-app met lengte- en figurenfilter uit

Plopsaland De Panne heeft een iPhone-app uitgebracht, waarmee je attracties in het park kunt ontdekken. Ook kun je geschikte attracties filteren op basis van figuur of lengte van je kinderen.

Plopsaland AppPretpark Plopsaland De Panne heeft een iPhone-app uitgebracht. Tijdens het bezoek aan het pretpark wijst figuurtje Wickie je de weg. De genodigde internetverbinding om de app te downloaden hoeft geen probleem te zijn, want Telenet heeft het park voorzien van tien Wi-Free zones. Klanten van Telenet kunnen er onbeperkt internetten en anderen krijgen met een voucher 1 uur gratis internettijd. Daarna is het hoog tijd om weer in de achtbanen en andere attracties te klimmen, want er moet natuurlijk ook nog gespeeld worden. De Plopsaland-app dient daarbij als gids tijdens het ontdekken van het park.


plopsaland de panneJe kunt snel de weg vinden naar de attracties, de meet&greets met bekende figuren en de shows. Ter plekke zijn er filmpjes en videoclips van de attracties en met de lengtemeter zie je meteen welke attracties toegankelijk zijn voor kleinere kinderen. Is je kind fan van een bepaalde Studio 100-figuur, dan kun je de attracties ook daarop sorteren. De app moet de interactiviteit vergroten. Thuis kon dat al via de Facebook-pagina, in het park kan het met de app.

Plopsaland bracht ook de app Anubis The Ride uit. Daarmee kun je de totale afstand bijhouden die je in de Anubis-achtbaan hebt afgelegd. Sta je in de top 3 aan het einde van het seizoen, dan krijg je een gratis jaarabonnement.

Downloaden: Plopsaland De Panne (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.