Wunderlist introduceert Pro-abonnement en is nu Nederlandstalig

Todo-app Wunderlist introduceert het Pro-abonnement: taken toewijzen, meer achtergronden selecteren en oneindig subtaken tegen betaling.

Wunderlist iPhone iPad todoDe simpele takenlijst-app Wunderlist heeft zijn eerste noemenswaardige update gehad na de grote metamorfose in december vorig jaar. Wunderlist 2.1 heeft een nieuwe actiebalk die bepaalde handelingen sneller toegankelijk maakt, maar de grote klapper is de invoering van het Pro-abonnement. Daarmee kan je taken delegeren aan medegebruikers en meer. Daarbij is de applicatie nu in het Nederlands uitgevoerd op de iPhone en iPad.

Het nieuwe Pro-abonnement geeft toegang tot drie zaken die met ingang van versie 2.1 in Wunderlist zijn geïntroduceerd. Een daarvan is dus het toewijzen van taken aan medegebruikers van de applicatie waarmee je dezelfde takenlijsten deelt. Een andere eigenschap is dat je zoveel bijtaken kan aanmaken als je wilt. Zo kan je dus ook op een sublevel allerlei vinkjes zetten, zodat het hoofdoverzicht van taken binnen een groep niet langer overdondert. Ten slotte geeft Pro toegang tot acht nieuwe achtergronden die je in de app kan gebruiken. Pro is een abonnementsvorm van de app op de iPhone en iPad. Hij kost 4,49 euro per maand of 44,99 euro per jaar vanuit de applicatie. Binnenkort kan je ook nog het uitwisselen van bestanden verwachten bij de abonnementsvorm.

Wunderlist nieuwe actiebalk iPhone Wunderlist iPhone taak subtaak

Nieuw is verder de zwarte zwevende knop rechts onderin beeld. Druk erop en je krijgt de nieuwe actiebalk te zien. Met die balk kan je andere mensen uitnodigen, de takenlijst in zijn huidige status (dus inclusief afgevinkte taken) mailen en tref je sorteermogelijkheden. Je kan taken alfabetisch, op datum en op persoon sorteren. De actiebalk heeft betrekking op de takenlijst die je op dat moment in beeld hebt staan. Als laatst zijn er enkele fouten uit de app verholpen.

Downloaden: Wunderlist (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2013, 18:15
Categorie Productiviteit
Onderwerpen projectmanagement, samenwerking, todo, wunderlist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.