WordOn HD aangepast voor iPhone 5, advertenties wegkopen

WordOn HD biedt voortaan de mogelijkheid om tegen een in-app aankoop geen reclames meer te zien in de app, en is iPhone 5-proof gemaakt.

WordOn HD iPhone 5 proofHet leuke Nederlandse online woordspel WordOn HD heeft een update gekregen waarvoor eigenaren van de iPhone 5 of nieuwste generatie iPod touch in hun handen zullen wrijven. De game is nu aangepast voor het grotere scherm van de nieuwe apparaten en dat is niet de enige schermruimte die je erbij krijgt. Tegen een in-app aankoop van 2,69 euro zie je voortaan geen enkele reclame meer in de applicatie. Ontwikkelaar flaregames noemt het een ‘kleine vergoeding’.

Er zijn meer dingen aangepast in WordOn HD versie 1.0.5. Zo kan je achievements die je vergaart door te spelen – bijvoorbeeld het winnen van een weektoernooi – delen op Facebook. Ook is er een aantal nieuwe emoticons voorhanden die je kan gebruiken in de chat. Het kleine lettertype is aldaar helaas (nog) niet onder handen genomen.

Het laatste punt van de update toont de ambitie van het Nederlandse flaregames. WordOn HD heeft ondersteuning gekregen voor het Frans, Duits, Spaans en Italiaans en kan daardoor nu in grote delen van Europa en de wereld gespeeld worden.

Niet bekend met WordOn HD? Lees ook: WordOn HD: Nederlands online woordspel in de herkansing.

Downloaden: WordOn HD (gratis, universele app, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2012, 13:39
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerp woordspel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.