Betaal-app MyOrder maakt nu gebruik van Passbook

De mobiele betaal-app MyOrder is uitgebreid met ondersteuning van Apple's Passbook, bloemisten, wellness en vuurwerk. En meer.

MyOrder iPhone iPad mobiel betalenDe door Rabobank overgenomen betaaldienst MyOrder heeft haar iPhone-app geüpdatet. Die geniet vanaf versie 2.1 de mogelijkheid om tickets toe te voegen aan Passbook, bijvoorbeeld als je bioscoopkaartjes hebt afgerekend via de applicatie. Eveneens zijn er drie nieuwe categorieën met diensten waarbij je kan betalen: bloemisten, wellness en speciaal voor dit deel van het jaar: vuurwerk. Andere aspecten van de app zijn ook verbeterd.


MyOrder heeft met name de integratie met Thuisbezorgd.nl flink onder handen genomen. Je aankoop bij Thuisbezorgd via MyOrder wordt beter gespecificeerd in de bon en je eettent komt terecht in de menuruimte met recente locaties. In de applicatie kan je nog immer opvragen welke thuisbezorgd-tentjes in de buurt aanwezig en open zijn. Daarna zie je per gelegenheid de menukaart en kan je een bestelling plaatsen met hetzelfde gemak als in de eigen app van Thuisbezorgd.

Een andere nieuwe mogelijkheid is dat je kan betalen naar aanleiding van het scannen van een QR-code met de applicatie. De optie om een code te scannen staan prominent midden in het vak met knoppen, waar je ook naar de nieuwe rubrieken kan vegen. Het betalen van parkeergelegenheid is eveneens aangepast. Je voert je kenteken in in de app, je locatie per GPS, de zonecode en de tijd en kan dan Verder drukken om je parkeren te registreren en na afloop af te rekenen.

MyOrder hoofdmenu MyOrder kijken op kaart

MyOrder heeft haar betalingsmogelijkheden in de nieuwste versie van de app dus aardig uitgebreid – en het is meteen een van de belangrijkste Nederlandse spelers in Apple’s Passbook-app. Toch ligt het uiteindelijk aan de ondersteuning van betaallocaties hoe nuttig MyOrder is.

Downloaden: MyOrder (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.