Wordfeud krijgt update met statistieken van games

Wordfeud is voorzien van een update op de iPhone en iPad en maakt het nu mogelijk om statistieken in te zien met een Premium-abonnement.

Wordfeud iPhone iPadHet online woordspelletje Wordfeud is voorzien van een update op de iPhone, iPod touch en iPad. Vandaag is versie 2.5 uitgekomen van Wordfeud en die voorziet het spel van statistieken van je speelgedrag. De gegevens zijn standaard echter verborgen, en ze worden pas inzichtelijk als je een Premium-speler wordt. Dat werd en word je als je de Premium in-app aankoop doet, waardoor je ook de advertenties in het spel weghaalt.


De in-app aankoop kost 2,69 euro en daarmee is de prijs onveranderd. In het hoofdmenu van het spel zie je de knop voor de pagina met statistieken tussen de plus-knop voor een nieuw potje en de instellingen-knop. De knop laat een grafiek zien, maar dat is een beetje misleidend: je ziet veel gegevens in de applicatie, maar niet in een grafiekvorm hoor.

Wordfeud 2.5 statistieken ontgrendelen iPhone iPadWat je wel ziet in een lijst met cijfers in allerlei categorieën. Die gegevens zijn geregistreerd sinds 16 februari dit jaar, en als je daarvoor ook fanatiek gespeeld hebt, gaat de geschiedenis daarvan verloren in de app. Er zijn drie blokken met scores. Eentje toont de hoogste score in een spel van je ooit, en verder kan je per spelbord (taal/ standaard of willekeurig) zien hoeveel potjes je gewonnen, verloren en gelijkgespeeld hebt. Je ziet hoeveel je er vroegtijdig stopte en hoeveel spelletjes verstreken omdat een van de spelers niet binnen 72 uur reageerde. Daarnaast tref je je hoogste score van een enkel woord dat je neerlegde, en zie je welk woord het meest lucratief was voor je punten.

Wordfeud mag dan wel uit de spotlights zijn verdwenen; het geniet nog altijd een geweldige hoeveelheid beoordelingen in de Nederlandse App Store: maar liefst 13.105 recensies. De gemiddelde score van de applicatie bedroeg 3,5 sterren, maar dat kan veranderen. Met ingang van de nieuwste update is het sterrenaantal gereset: de teller loopt dus opnieuw.

Downloaden: Wordfeud (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.