Where’s My Phone: iPhone terugvinden met applaus

Where's My Phone is een nieuwe app waarmee je je iPhone kunt terugvinden door met je handen te klappen of een ander hard geluid te maken. De app werkt op de achtergrond.

wheres my phoneBen je wel eens je iPhone kwijt, terwijl je weet dat ‘ie ergens in huis moet liggen? Eén oplossing is om je mobiele nummer te bellen, zodat je je iPhone hoort rinkelen. Maar het kan ook met een app: Where’s My Phone is een nieuwe iPhone-applicatie die je helpt om een zoekgeraakte iPhone terug te vinden. Je moet de app wel vooraf geactiveerd hebben, door deze eenmalig op te starten. Het draait daarna op de achtergrond door. Klap je in je handen of maak je een hard geluid, dan zal de iPhone een ringtone-achtig geluidje afspelen of trillen, afhankelijk van de gekozen optie.


Uiteraard moet je iOS-apparaat voorzien zijn van een microfoon om deze functie te kunnen gebruiken. Na het installeren stel je de gevoeligheid van de microfoon in, waarna je het gewenste geluidje kiest. Druk op de startknop en de app is geactiveerd. Je kunt vervolgens de aan/uitknop indrukken of andere apps gaan gebruiken.

Downloaden: Where’s My Phone (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.