Where’s My Perry: opvolger van megahit Where’s My Water uit

Het populaire iPad-spel Where's My Water heeft een opvolger gekregen in de vorm van Where's My Perry met maar liefst 80 nieuwe levels waarin je water naar het bassin van de hoofdpersoon moet krijgen. Verslavend!

Where's My Perry iPad iPhone iPhone touchHet wordt een drukke dag, een drukke week of misschien wel een drukke maand voor fans van het populaire iPad-spel Where’s My Water. Het spel is namelijk voorzien van een gigantische update waarin je alle 100 levels opnieuw kan spelen met de uitdaging om nieuwe soorten, moeilijk te pakken, eenden te verzamelen. Daarnaast kan je gratis 20 nieuwe levels spelen met een blubber-thema, waarin je op tijd de droger moet inschakelen om het water voor Swampy’s douche eruit te halen. Dat is niet alles: ook opvolger Where’s My Perry is vandaag uitgebracht.

Where's My Perry iPhone iPod touchDe 100-levels uitdaging van Where’s My Water heet ‘het verhaal van de Mysterieuze Eend’ en laat je drie nieuwe eendensoorten sparen. Er zijn mega-eenden die een grote waterstroom nodig hebben om gevuld en dus gepakt te worden, mini-eendjes die lichtelijk bewegen en er is de mysterieuze eend, die teleporteert in het level. De grootste uitdaging die Where’s My Water ooit gezien heeft, is ook de duurste in-app aankoop die je kan doen in het spel. De uitbreiding kost 2,39 euro. Je kan wel vijf levels gratis proberen.

De grootste Where’s My Water-release van vandaag heet echter Where’s My Perry. De opvolger behoudt de gameplay-mechaniek waarin je met je vinger een baan door het zand maakt om water naar een plek te begeleiden, maar verandert het doel: je vult niet langer de badkuip van de krokodil Swampy, maar maakt de lanceermachine voor het Disney-figuur Perry gereed met water. Het vogelbekdier is afkomstig uit de tekenfilmserie Phineas & Ferb en die verwijzingen mis je niet in het spel. Zo zie je aan het begin van het level een schermpje in Perry’s cabine staan waarin de badguy Dr. Doofenshmirtz hem kwaadaardig toespreekt.

Where's my Perry iPad screenshotHet spel bevat Engelse stemmen, maar kent Nederlandse ondertitels en is voor de rest ook in het Nederlands ingesproken. In de gameplay heeft Perry een paar nieuwe foefjes die al snel in het spel uit de doeken worden gedaan. De belangrijkste is de laserstraal, waarmee je water kan omtoveren tot stoom zodat het stijgt. Ook zijn er zuigers die water afpakken en vermalen tot confetti en dan is er een koel-element, waarmee water in ijs verandert en stoom in water.

In totaal telt het spel vier hoofdstukken met in totaal 80 levels, en het spel wijst je erop dat je ook in Perry snel nieuwe levels kan verwachten. Zoals gebruikelijk kan je op elk level drie items scoren om te verzamelen – hier geen eenden maar tuinkabouters – en zit daar de grootste uitdaging in.

Met 79 cent is de opvolger van Where’s My Water een stuk vriendelijker geprijsd dan de 100 herspeelbare levels in Where’s My Water zelf. Hoe dan ook heb je nog héél veel water te verschepen.

Downloaden:
Where’s My Perry? (€0,79, ook geschikt voor iPhone)
Where’s My Water? (€0,79, ook geschikt voor iPhone)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2012, 10:29
Categorie Games
Onderwerpen disney, game, where's my perry, where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.