100 klassieke Atari-games tijdelijk gratis voor iOS

Atari biedt zijn 100 arcade-games voor de iPhone, iPad en iPod touch tijdelijk gratis aan via Atari's Greatest Hits. Je moet de app wel updaten naar de laatste versie om van de actie gebruik te maken.

Atari's Greatest HitsTer viering van hun 40-jarige jubileum geeft Atari honderd van zijn klassieke games één dag lang gratis weg in de iOS-app Atari’s Greatest Hits. Om van de actie gebruik te maken moet je de laatste versie van de app geïnstalleerd hebben. Tussen het aanbod vind je verschillende arcade-spellen, waaronder Asteroids, Centipede, Pong en Battlezone.

De spellen zijn voor één dag lang gratis beschikbaar. Atari begon de actie op 27 juni in de Verenigde Staten. Op het moment van schrijven zijn de games nog steeds gratis, dus je hebt nog een paar uur om van de actie gebruik te maken. Let wel op dat je de laatste versie van Atari’s Greatest Hits hebt geïnstalleerd. Atari heeft in de update tijdelijk het in-app aankoop systeem uitgeschakeld, waardoor je de games gratis kunt downloaden.

Atari's Greatest HitsOmdat je buiten het in-app aankoopsysteem downloadt, ben je de gratis games kwijt wanneer je de app na vandaag opnieuw installeert. Je zult het spellenpakket op je iPhone geïnstalleerd moeten houden om van de actie gebruik te blijven maken. Wil je na vandaag alle 100 games spelen, dan kan dat via een in-app aankoop van €7,99.

Downloaden: Atari’s Greatest Hits (gratis)

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game nog steeds gratis wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2012, 11:23
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.