Where’s My Perry krijgt 40 betaalde levels, gratis kerstversie op komst

Where's My Water en Where's My Perry krijgen een gratis kerstversie genaamd Where's My Holiday. In Where's My Perry zitten 60 nieuwe levels.

Where's My HolidayDisney heeft met Where’s My Water? en Where’s My Perry? al twee versies van het succesvolle waterpuzzelspelletje in de App Store staan, maar op 20 december komt er ook een derde variant bij: Where’s My Holiday? Dit nieuwe puzzelspel zal de beste levels uit beide games bundelen en gratis te downloaden zijn. Where’s My Perry heeft vandaag ook een flinke update gekregen, waarin je voor 89 eurocent een nieuw levelpakket met het personage Dr. Doofenshmirtz krijgt.

Er zijn in totaal 40 levels te spelen in het Doofenshmirtz-pakket. Twijfel je nog over de aanschaf, dan kun je ook eerst vijf levels gratis uitproberen. Daarnaast zijn er ook 20 nieuwe gratis levels in deze update te vinden, waarin je met laserstralen muren moet creëren. De Doofenshmirtz-levels zijn vergelijkbaar met de Cranky-levels in Where’s My Water: ze maken gebruik van iets andere spelregels, waardoor het origineel een twist krijgt.

Disney volgt met de kerstversie van Where’s My Water het voorbeeld van Cut the Rope. Van dit spelletje is ook een gratis kerstversie, die het beste van het origineel en een paar nieuwe levels belooft.

Downloaden: Where’s My Perry (€0,89, iOS 4.3+)
Ook genoemd: Where’s My Water (€0,89, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2012, 11:03
Categorie Games
Onderwerpen where's my perry, where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.