Werkspot brengt klus en vakman bij elkaar op de iPhone

Werkspot voor de iPhone biedt vakmannen, klusjesmannen en mensen die een klus hebben bij elkaar. De app laat je meteen een klus opwerpen, waarbij je meteen een foto kan schieten en kan uploaden.

Werkspot iPhone iPod touchEen klus uit te voeren in of om het huis? Met de vandaag uitgebrachte app Werkspot komen de vakmannen naar jou toe. Zodra je de klus hebt gespecificeerd met een omschrijving en een foto, stellen vakmannen zich aan je voor of komen ze zelfs al met een offerte. Zowel de opdrachtgevers als de vakmannen hebben daarvoor niet langer de website van Werkspot nodig: vraag en aanbod komt nu bij elkaar in de nieuwe iPhone-applicatie.

Uiteraard maken de website en de iPhone-applicatie van Werkspot gewoon gebruik van dezelfde database. De iPhone leent zich bij uitstek voor het invoeren van een klus, omdat je meteen vanaf de telefoon een bijgevoegde foto kan schieten of selecteren. Het belangrijkste gegeven dat je bij een klus invoert is het vakgebied, zodat de juiste vakmensen je verzoek zien. Het vakgebied varieert van schoonmaak tot personeel gevraagd, tot auto, motor & boot, reparatie van witgoed tot het monteren van een Ikea-meubel. Daarnaast kan je aangeven wat je biedt en welke kosten je verwacht. Als laatste vul je in wie voor het materiaal zorgt en wanneer de eerste werkdag moet zijn.

Als je een klus verzoekt in de applicatie, moet je een account aanmaken. Ook klussers kunnen inloggen via het tabblad Account. Zij zien vervolgens een overzicht van de opdrachten, een fotoalbum en favorieten.

Werkspot komt niet zomaar met de applicatie. In een jaar tijd steeg het percentage dat de site mobiel werd bezocht van 3 procent naar 12 procent. Het totaal aantal klussen op de site bedraagt in totaal 445.000 in de zeven jaar die de dienst online is.

Als je niet perse een klus online beschikbaar wil maken, kan je ook op zoek naar vakmannen in de applicatie. De app gedraagt zich daarbij als een Gouden Gids voor klusjesmannen en laat de resultaten op een kaart zien. Daarbij kan je natuurlijk zelf aangeven in welk gebied je een specialist zoekt.

Downloaden: Werkspot (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 16:23
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerp werk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.