Weg Pech HD: puzzelspel van de ANWB

De ANWB heeft een spel voor de iPad uitgebracht. In Weg Pech moet je jouw ANWB-auto's over de weg besturen terwijl je zo snel mogelijk automobilisten met pech op gang helpt.

Weg Pech HDDe ANWB heeft een nieuw spel voor de iPad uitgebracht. In Weg Pech HD moet je de bekende gele ANWB-wagens door woonwijken en over snelwegen bewegen terwijl je andere automobilisten met autopech weer op weg helpt. Hoe langer je speelt, hoe groter het oppervlak dat je moet overzien wordt en hoe meer ANWB-auto’s je tegelijkertijd mag besturen. Eerder verscheen Weg Pech al op de iPhone.

Wanneer je begint met spelen krijg je een met autowegen bezaaide woonwijk te zien waarin een aantal auto’s rondrijden. Zodra er eentje met pech naast de weg komt te staan moet jij zo snel mogelijk een pad naar hem toe tekenen. Hoe je de auto repareert varieert: soms hoef je er slechts een aantal keer op te tappen, maar je moet ook via minigames de wagens op een sleepwagen takelen of een nieuw wiel vastdraaien. Hoe verder je komt, hoe groter het speelveld wordt dat je moet bedienen. Uiteindelijk dienen zich ook nieuwe spelsituaties aan, zoals een snelweg waar de sleepwagen op gebruikt moet worden.

Tijdens je reparatietochten is het niet belangrijk om andere auto’s te ontwijken, maar juist dat je zo snel mogelijk bij je klanten komt. Zodra je klanten langer dan een bepaalde tijd laat wachten begint er linksboven een tijdsbalk te vullen. Is deze helemaal vol, dan is je game over.

Downloaden Weg Pech (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2011, 12:21
Categorie Games
Onderwerp anwb

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.