Weather On: strakke weer-app weer in de App Store te vinden

De strak uitziende weer-app Weather On is terug in de App Store om te downloaden voor de iPhone en iPod touch. De applicatie schittert met de mogelijkheid de weersvoorspelling voor de dag actief naar je te pushen.

Weather On iPhone iPod touch iPhone 5 weer-appWeather On is weer te downloaden in de App Store. Dat heeft de ontwikkelaar bekend gemaakt in de reacties onder ons eerdere artikel over de weer-app. In de laatste week van september roemden we Weather On voor het strakke ontwerp en het als eerst benutten van het iPhone 5-scherm als applicatie voor het weer, maar later die dag trok ontwikkelaar Fantaon de app terug uit de App Store. Er was te weinig servercapiciteit, aldus Fantaon.

Weather On weekoverzichtDaardoor was het niet langer mogelijk om een van de voornaamste functies van de applicatie te realiseren: het versturen van pushberichten in de ochtend, met daarin een beknopte weersvoorspelling voor de dag. Na de nieuwe release moeten alle gebruikers gewoon het bericht met de hoogste en laagste temperatuur, het weerbeeld en de afwijking ten opzichte van gisteren, kunnen ontvangen.

Weather On is gratis te downloaden en biedt dan toegang tot een urenoverzicht, een simpele weer-weergave, een overzicht van vandaag en de komende dagen en de mogelijkheid de temperatuur op het beginscherm (homescreen) van je iPhone te zetten. Met een in-app aankoop van 1,59 euro koop je het Premium-pakket. Daarmee verwijder je de reclame, krijg je een weekvooruitzicht, kan je gebruik maken van alle wallpapers in de app en wordt elke ochtend de weersvoorspelling naar je toe gepusht.

We zijn erg te spreken over de weer-applicatie, kan je lezen in onze eerdere uitgebreide impressie van Weather On.

Downloaden: Weather On (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2012, 10:30
Categorie Het weer
Onderwerp weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.