Waterslide Extreme: gratis racespel in een waterglijbaan

Waterslide Extreme is momenteel het populairste gratis spelletje in de App Store. Met deze game moet je zo snel mogelijk een waterglijbaan naar beneden racen, in 9 verschillende stadswerelden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

waterslide extremeDe meest populaire gratis iPhone-applicatie is op dit moment Waterslide Extreme, een ideaal spelletje als je van waterparken houdt. Het brengt je in vakantiestemming, al is het eigenlijk gebaseerd op een reclamespotje van BarclayCard (een creditcard) waarbij een man langs een waterglijbaan naar beneden glijdt. Waterslide Extreme is een racespel waarbij je zo snel mogelijk een waterglijbaan neemt.

Onderweg verzamel je punten, ontwijk je krabben en probeer je power-ups mee te pakken. Je scheurt door een 3D-stadsomgeving, waarbij je kiest uit een perspectief uit de eerste of derde persoon. De persoon in de glijbaan is naar keuze een man of een vrouw. Als je snel genoeg gaat, lukt het zelfs om een looping te nemen.

waterslide extremeWaterslide Extreme is een leuk spelletje, zonder dat je al teveel reclame van de sponsor om je oren krijgt gesmeten. Het is leuk dat BarclayCard ook wat moeite in de game heeft laten steken: zo zijn er 9 verschillende werelden en is er ook verschil tussen dag en nacht. Je bedient de game via de accelerometer. Als het allemaal te snel gaat kun je afremmen met de rode pijl linksonder in het scherm. BarclayCard heeft ook een YouTube-kanaal, waar mensen hun zelfgemaakte waterglijbaanfilmpjes kwijt kunnen. Maar dat YouTube-kanaal heeft niets met deze game te maken, dus alleen aan te raden voor glijbaanfanaten.

De game is gemaakt door Fishlabs, een ontwikkelaar die eerder games zoals Powerboat Challenge (€2,99) en Burning Tires 3D (€1,59) uitbracht. Maar ze maakten ook eerder al eens een gesponsord spelletje, namelijk de Volkswagen Polo Challenge 3D (ook gratis). De betaalde games zijn allemaal in een gratis Lite-versie verkrijgbaar.

Downloaden: Waterslide Extreme (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:48
Categorie Games
Onderwerpen extreme, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.