Vuurwerk-app Rotje geschikt gemaakt voor iPad

Rotje heeft een update gekregen en is geschikt gemaakt voor de iPad. Er is ook een Chinese Mat toegevoegd, waarmee je prijzen kunt winnen.

rotje mangroveDe applicatie Rotje van Mangrove steeg de afgelopen maand opeens weer in de App Store-ranglijsten. Misschien niet zo gek, want deze app is de veiligste manier om het tijdens Oud en Nieuw lekker te laten knallen. Sinds een paar dagen is de app geschikt gemaakt voor de iPad, waarbij wat extra aanpassingen zijn gedaan zoals een compleet vernieuwde nieuwjaarsboodschap, geoptimaliseerde geluidseffecten (stereo) en als bonus een Belgische Chinese Mat. Rotje is bovendien aangepast voor het Retina Display van de iPhone 4.

Om de lancering van de iPad-versie te vieren organiseert ontwikkelaar Mangrove een actie waarmee je een Chinese rijsttafel voor 5 personen kunt winnen. Onderstaand filmpje legt uit wat de bedoeling is: een zo lang mogelijke Chinese Mat laten knallen.

Eigenlijk is Rotje ontstaan als grap: de ontwikkelaars wilden kijken of ze in een dag een app konden bouwen, die veel gedownload zou worden. Dat lukte: meer dan 150.000 downloads en veel hilarische reviews later (“Ik heb hem gelijk weggegooid”) was duidelijk dat ze een knaller te pakken hadden.

Downloaden: Rotje (gratis)

Mangrove wishes you a happy New Year! from Mangrove on Vimeo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2010, 17:29
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen nieuwjaar, rotje, vuurwerk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.