Volkskrant brengt nieuwe iPhone-app VK.nl Mobile uit

VK.nl Mobile is de nieuwe app van de Volkskrant. Hiermee kun je het nieuws van de VK-website lezen, inclusief opiniecolumns, politiek nieuws en meestgelezen artikelen.

vk.nlDe Volkskrant heeft in de App Store al een reeks applicaties uitgebracht. In mei 2009 konden we drie apps verwelkomen: een nieuwsapp, Mijn Nieuws en VK Puzzels. Die drie zijn inmiddels allemaal uit de App Store verdwenen. Een later gelanceerde app is er nog wel: Volkskrant – online krant. Hiermee kun je de krant voor een prijs van €0,79 of €1,59 aanschaffen. Sinds deze week is er alweer een nieuwe app, VK.nl Mobile.

vk mobileDit is een app die bedoeld is om de informatie op de nieuws- en opiniesite van de Volkskrant mobiel beschikbaar te stellen. Het betreft dus berichten, die je ook op de website kunt lezen en geen krant in originele opmaak. De app en de inhoud ervan zijn gratis te lezen. Met een knop op de voorpagina zie je meteen de 10 meestgelezen berichten, het nieuws van de afgelopen 24 uur en de politieke en opinierubrieken. Artikelen die je leest kun je vanuit de app delen op Twitter, Facebook, Hyves en via e-mail naar anderen sturen. Dagelijks is er in de rubriek In Beeld een interessante fotospecial te zien.

Downloaden: VK.nl Mobile (gratis)
Tipgever: Bart

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2011, 18:52
Categorie Nieuws
Onderwerp volkskrant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.