Virtuele snorren en baarden met Gillette’s scheerapplicatie

Gillette heeft onder de naam uArt een applicatie uitgebracht waarmee je verschillende baarden en snorren op een foto van jezelf kunt uitproberen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Gillette uArtAltijd al jezelf afgevraagd of een baard of snor je goed zou staan? Scheermesjesfabrikant Gillette heeft een iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je eens wat facial hair kunt testen. Met uArt neem je een Gillette Fusion-scheermesje ter hand om een snor of baard naar keuze te creëren. Neem een foto van jezelf of een vriend, plak er een flinke baard op en begin daarna met scheren. Er is keuze uit 8 natuurlijke haarkleuren en 4 felle haarkleuren ‘uit een potje’.

Om gedetailleerd te kunnen scheren is er een zoomfunctie aanwezig. Ben je klaar met scheren, dan schud je de iPhone om weer terug naar de uitgangssituatie te gaan. Met je vinger ga je over het scherm, alsof je een scheermesje gebruikt. Voor een realistisch effect voel je daarbij een trilling, net zoals bij de Fusion-scheermesjes zelf (er zit een batterij in). Maar waarom beperken tot gezichtshaar? uArt is vast ook geschikt om patronen in borsthaar te maken.

Downloaden: uArt (gratis)
gillette
Tipgever: Mona

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:37
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.