Vimeo-app werkt binnenkort universeel op de iPad en iPhone

De bekende videodienst Vimeo zal deze maand zijn iPhone-app updaten, waardoor hij ook volledig gebruik van de iPad zijn resolutie zal maken. De app krijgt een paar extra functies, zoals de mogelijkheid om video tijdens het browsen te bekijken.

VimeoDe bekende videodienst Vimeo heeft al een app voor de iPhone, maar iPad-gebruikers moesten het tot nu toe doen met de website. Daar gaat verandering in komen: Vimeo heeft op de technologiebeurs CES aangekondigd dat de iPhone-app deze maand universeel wordt gemaakt, waardoor hij ook volledig gebruik zal maken van de resolutie van de iPad. De update voegt naast iPad-ondersteuning ook een aantal andere functies toe, zoals de mogelijkheid om tijdens het kijken door de app te browsen, toegang tot de muziekwinkel vanuit de editor en Full HD-video.

De iOS-app van Vimeo laat je niet alleen video’s op de bekende videosite bekijken. Een speciale videobewerker maakt het mogelijk om je zojuist geschoten beelden te monteren en vervolgens te uploaden naar Vimeo. Gezien de app gratis voor de iPhone te downloaden is, lijkt het een redelijk gratis alternatief voor apps zoals iMovie.

De update is op het moment nog niet voor de iPhone-app beschikbaar. Deze zal ergens deze maand verschijnen.

Downloaden: Vimeo (gratis, voor de iPhone)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2012, 15:52
Categorie Amusement
Onderwerp vimeo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.