Vier-op-een-rij multiplayer-spel Drop It gratis dankzij AppEvent

Het vier-op-een-rij-spelletje Drop It! voor de iPhone is vandaag gratis, in verband met de Nederlands-Belgische actie AppEvent.

Drop It!Je kunt vandaag gratis en zonder advertenties vier op een rij met andere iPhone-bezitters spelen. De betaalde versie van het spelletje Drop It is namelijk tijdelijk gratis in de App Store verkrijgbaar. De game maakt gebruik van hetzelfde principe als bijvoorbeeld Wordfeud en Draw Something: heb je een zet gemaakt, dan kun je de iPhone-app afsluiten. Je krijgt via een pushnotificatie bericht zodra de andere speler klaar is en jij weer wat mag doen.

Reden voor de afprijzing is de Nederlands-Belgische actie AppEvent, waarbij er iedere dag één applicatie van een lokale ontwikkelaar gratis wordt aangeboden. Het was eigenlijk al een tijdje mogelijk om Drop It kosteloos te spelen, maar je was dan genoodzaakt om advertenties te bekijken. Er is zowel een gratis als een betaalde versie van de app verkrijgbaar, waarvan die tweede geen reclameberichten toont.

Net als bij andere AppEvent-aanbiedingen waarschuwen we je alvast: er bestaat een kans dat de aanbieding na woensdag 23 januari niet meer geldt. Het is sowieso verstandig om altijd goed in de App Store te kijken of een actie nog geldt, voordat je op de downloadknop drukt. Heb je de aanbieding gemist en wil je pertinent niet betalen voor Drop It, dan kun je altijd nog de gratis versie met advertenties downloaden.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2013, 13:10
Categorie Games
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.