Vernieuwde Adobe Acrobat Reader voor iOS kan formulieren printen

Adobe brengt binnenkort een verbeterde versie van Acrobat Reader voor iOS uit. De app kan PDF-formulieren printen inclusief commentaar en kan ook bestanden opslaan bij Acrobat.com cloudopslag.

adobe acrobat comAdobe heeft een update voor Acrobat Reader voor iOS in de pijplijn zitten, die binnenkort beschikbaar komt. De app bevindt zich nog in het reviewproces bij Apple en kan elk moment verschijnen. In Reader voor iOS vind je de mogelijkheid om formulieren te printen inclusief commentaar. Het wordt straks makkelijker om Aziatische teksten te markeren en te selecteren. En wil je documenten in de cloud opslaan, dan kan dat via Acrobat.com (helaas niet via gangbare diensten als Dropbox). Zodra je wijzigingen aanbrengt in de cloud-versie, zullen de wijzigingen ook op andere apparaten zichtbaar zijn.

De functies zijn al te bekijken in de vernieuwde Android-versie, die al wel beschikbaar is. Daarin zitten ook al wat andere functies die je straks op iOS kunt aantreffen, zoals verbeterde interactiviteit van formulieren en ondersteuning van PDF’s van FormsCentral. Een verschil met de Android-versie is dat de iOS-versie straks PDF-documenten kan printen, inclusief commentaar en andere toevoegingen.

Met Reader kun je PDF-documenten bekijken op je iOS-apparaat. Je kunt ook tekst toevoegen en formulieren invullen.

Downloaden: Adobe Reader voor iPhone (gratis, update 10.4 binnenkort beschikbaar)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2012, 10:20
Categorie Zakelijk
Onderwerp adobe

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.