Gratis te downloaden: Navy Patrol: Coastal Defense Advanced

Navy Control: Coastal Defense Advanced is vandaag gratis te downloaden als onderdeel van FreeAppADay.com. In deze tower defense-game moet je op zee, onder water en in de lucht je schepen verdedigen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

navy patrol iphoneVia FreeAppADay is er weer eens een leuke game te downloaden: Navy Patrol: Coastal Defense Advanced. Dit is een uitgebreidere versie van een tower defense-game die je al langer in de App Store kon vinden. De toevoeging Advanced houdt in, dat deze is voorzien van geavanceerde kaarten en een nieuw hoofdstuk, Chapter VI: Alone in the Dark.

Er zijn 22 achievements te behalen en om de performance te verbeteren kun je de watereffecten uitschakelen. Navy Patrol maakt gebruik van ICS Mobile’s Realtime 3D Fluid Simulation Engine. Hoe dat eruitziet kun je in onderstaand filmpje bekijken.

navy patrol iphoneIn hoofdstuk 6 (‘Alone in the Dark’) heeft de lang voortdurende oorlog z’n tol geëist aan beide kanten. De Alliantie gaat onverwacht opnieuw in de aanval. Ze hebben hun zinnen gezet op Barren Island, in de zuidelijke Pacific. Jij moet het eiland beschermen. Er zijn drie omgevingen waar je gaat vechten: op zeeniveau, onder zee en in de lucht. Negen wapens staan tot je beschikking, die te upgraden zijn. Er zijn drie moeilijkheidsgraden en acht vijandelijke krachten. Leuk om te proberen.

Downloaden: Navy Patrol: Coastal Defense Advanced (vandaag gratis)


Tipgever: Urban_Frank

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2010, 10:53
Categorie Games
Onderwerpen game, tower defense

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.