Update voor chatdienst Nimbuzz: goedkoop bellen met NimbuzzOut

Nimbuzz, de applicatie waarmee je kan chatten met mensen die je hebt verzameld in allerlei chatprogramma's, heeft een update gekregen. Je kan vanaf nu ook betaald bellen naar niet-gebruikers van Nimbuzz.

Nimbuzz voor iPhone updateEen oude speler in de markt van gratis communicatiediensten heeft zijn iPhone-applicatie vandaag voorzien van een update. In Nimbuzz kun je nu van de contactenlijst schakelen naar het telefoonboek en kun je via NimbuzzOut goedkoop bellen naar alle vrienden die geen Nimbuzz hebben, te vergelijken met bijvoorbeeld SkypeOut. Ook zijn er nu gratis avatars meegeleverd met de applicatie en kun je zien wanneer een vriend voor het laatst online was. Nimbuzz was een van de eerste chatprogramma’s op de iPhone en kan al je contacten van onder andere Google Talk, Hyves, Facebook Chat en MSN Messenger aan.

De functie Nimbuzzout is ook te vinden als je op het tabblad ‘Toetsen’ drukt. In update 2.2.0 zijn ook een aantal verbeteringen doorgevoerd bij het registreren, de profielinformatie en de notificaties hebben een ander geluid. De laatste update dateert van februari. Toen werd een aantal chatopties toegevoegd aan de app.

Downloaden: Nimbuzz (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2011, 19:30
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, nimbuzz, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.