Ultima Forever voor iOS in Nederlandse App Store verkrijgbaar

De EA-game Ultima Forever: Quest for the Avatar is nu wereldwijd in de App Store beschikbaar. De game was al in Canada te spelen.

Ultima ForeverUltima Forever: Quest for the Avatar, het nieuwste free-to-play-deel in de klassieke gamereeks, is nu wereldwijd beschikbaar in de App Store. Het spel dook in mei 2013 voor het eerst op, maar toen betrof het een ‘soft launch’ en werd de game enkel in Canada beschikbaar gesteld. Het verschijnen van de wereldwijde versie ging voorgegaan door een grote 2.0-update, waarin het gros van de gevonden problemen is opgelost.

De Ultima-reeks is één van de oudsten in de game-industrie: het eerste spel verscheen in 1981, waarna er een hoop vervolgen en spin-offs werden uitgebracht. Ultima Forever is de eerste game in tijden die het traditionele spelconcept van de eerdere titels handhaaft en laat je als avonturier door een fantasywereld reizen terwijl je de wereld bovenaf bekijkt. Het spel werd voorgegaan door Lord of Ultima, een gratis strategische browsergame uit 2010 die niet goed werd ontvangen.

Net als bij andere free-to-play-spellen is het nog de vraag hoeveel je van Ultima Forever kunt spelen zonder te betalen. In-app aankopen lijken zich vooral te richten op de verkoop van gouden en zilveren sleutels, die je in de game kunt gebruiken om zeldzame voorwerpen te verzamelen.

Downloaden: Ultima Forever: Quest for the Avatar (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2013, 13:49
Categorie Games
Onderwerp electronic arts

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.