Tweet Library komt naar de iPhone

De iPad-app Tweet Library komt binnenkort beschikbaar op de iPhone. Met Tweet Library kun je gemakkelijk Twitter-berichten archiveren, ordenen en filteren.

tweet library icoonSommige mensen gebruiken Twitter om wat te kletsen, maar er zijn ook mensen die het gebruiken om het laatste nieuws te volgen. Als je je abonneert op de Twitter-feeds van populaire sites, kan dat erg handig zijn. Bij iPhoneclub merken we dat ook: ruim 45.000 mensen volgen ons al via Twitter. Er zit echter één groot nadeel aan het lezen van nieuws via Twitter: je kunt het moeilijk doorzoeken en oudere tweets zijn lastig te vinden. Op de iPad bestaat daarvoor al een handige app, Tweet Library. Binnenkort kun je er ook op de iPhone gebruik van maken.

iPhoneclub-lezer Holavista informeerde bij appontwikkelaar Riverfold.com of er ooit ondersteuning voor de iPhone komt. Zij antwoordden dat de iPhone-versie al bijna klaar is. Tweet Library 2.0 zal een universele app worden, dus mensen die de iPad-app al gebruiken hoeven niet opnieuw naar de portemonnee te grijpen. Op de iPhone kun je al wel de app TweetSheet installeren, maar die wordt niet meer actief onderhouden en werkt niet prettig door teveel bugs.

Al dat filteren, archiveren en ordenen in Tweet Library heeft wel een prijs: de app kost €7,99 maar wordt tenminste wel goed onderhouden.

Downloaden: Tweet Library (€7,99 – nu nog iPad-only)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2012, 21:57
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.