TomTom geeft 20% korting op TomTom HD Traffic (+ actie)

TomTom voor iPhone bestaat 2 jaar en daarom organiseert de fabrikant twee acties. Je krijgt 20 procent korting op TomTom HD Traffic en we geven een promocode weg van

tomtom trafficDe TomTom-applicatie voor de iPhone bestaat twee jaar en daarom heeft TomTom een actie bedacht: TomTom HD Traffic is met korting te krijgen én de fabrikant geeft op iPhoneclub de app gratis weg (meer details verderop). Vanaf vandaag tot en met 1 september krijg je 20% korting op TomTom HD Traffic, de verkeersinformatiedienst waarmee je filerijden onderweg kunt verminderen. HD Traffic biedt frequente updates en heeft een dekking van 99,9 procent van het Nederlandse wegennet.

Bij een ongeval of vertraging waarschuwt de app, zodat je een alternatieve of snellere route kunt volgen. TomTom HD Traffic kost momenteel €23,99 per jaar of €3,99 per maand. Toen TomTom HD Traffic beschikbaar kwam in versie 1.3 van de app betaalde je €49,99 per jaar of €5,99. Meer info over de dienst is te vinden op tomtom.com/services. De huidige verkeerssituatie is ook te bekijken via de live-webstie van TomTom.

TomTom-iPhone

Win de app!

TomTom geeft ook een promocode weg van de app TomTom West-Europa ter waarde van €69,99. Wil je deze app winnen, dan moet je antwoord geven op de onderstaande vraag: Hoe vaak krijgt een gebruiker van TomTom HD Traffic een update? Weet je het antwoord, vul deze dan op onderstaand formulier in vóór woensdag 31 augustus 23:59 uur. We maken donderdagochtend de winnaar bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2011, 15:32
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.