TomTom-apps ondersteunen iCloud, geoptimaliseerd voor iPad mini

TomTom Benelux, TomTom West-Europa en TomTom Europa hebben een kaartupdate gehad, bewaren gegevens met iCloud en werken op de iPad mini.

tomtom logoDe navigatie-apps van TomTom zijn voorzien van updates die ervoor zorgen dat je instellen en gegevens bewaard blijven in de applicatie. Dankzij ondersteuning voor Apple’s eigen online opslagdienst iCloud worden je instellingen en locaties opgeslagen. Dat gebeurt zowel via Wi-Fi als je mobiele internetverbinding. Als je de app op de achtergrond hebt draaien wordt de backup eens per dag uitgevoerd. Je kan dat voorkomen door de applicatie op de ‘harde’ manier af te sluiten in de multitaskbalk.

TomTom Benelux richtingIn versie 1.13 van de TomTom-navigatieapps zijn de kaarten ook vernieuwd. De 13 uit de versienummer zou kunnen slaan op het jaartal, want de kaarten zijn aangepast voor 2013 met nieuwe routes. Het downloaden van het nieuwe kaartmateriaal kost niks als je al over TomTom voor iOS beschikt.

TomTom Benelux, TomTom West-Europa en TomTom Europa voor iOS zijn daarnaast nog geoptimaliseerd voor de iPad mini.

Over de komst van een TomTom-carkit voor de iPhone 5 blijft het bedrijf in nevelen gehuld. Er is nog altijd geen datum gegeven voor de komst van de carkit. Het laatste bericht dat ons vanuit lezers bereikt, is dat de komst ervan het eerste kwartaal van dit jaar niet meer gaat halen – maar we kunnen dat niet staven op betrouwbaarheid. Deze week nog bracht TomTom wel de nieuwe iPhone-app TomTom Taxi uit, waarmee je een taxi kunt oproepen en de chauffeur kunt beoordelen.

Downloaden:

Tipgever: @cardservices

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2013, 12:56
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerp tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.