Borderlands Legends voor iOS sterk in prijs verlaagd

Borderlands Legends voor de iPad en iPhone kost op het moment maar 89 eurocent. De game laat je de helden uit Borderlands besturen in een Battleheart-achtige stijl.

Borderlands LegendsGeïnteresseerd in het iPad-spelletje Borderlands Legends, maar vond je het initiële prijs van €5,99 wat te gortig? Dan is vandaag wellicht een goed moment om de game alsnog te kopen. Ontwikkelaar 2K Games heeft het spel namelijk tijdelijk afgeprijsd naar 89 eurocent. In Borderlands Legends bestuur je de vier personages uit het eerste Borderlands-spel van bovenaf, terwijl je ze op pad stuurt om vijanden tactisch te verslaan.

Borderlands Legends is vooral een tactisch spel. Dat is opmerkelijk, aangezien de originele Borderlands-spellen voor pc en spelcomputers juist shooters zijn. Het idee van het spel is grotendeels gebaseerd op Battleheart, een tactisch rollenspel waarin je een groep avonturiers tegen vijanden moet laten strijden.

Hoe lang Borderlands Legends goedkoop verkrijgbaar zal zijn, is nog niet helemaal duidelijk. De aanbiedingsactie is afgelopen nacht van start gegaan. Kijk altijd goed in de App Store of de actie nog geldt, voordat je de app koopt.

Downloaden: Borderlands Legends HD (€0,89, normaal €5,99, iPad, iOS 5.1+)
Downloaden: Borderlands Legends (€0,89, normaal €4,49, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2013, 12:16
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.