Todo 7 en Todo Cloud 7: snel taken invoeren en TextExpander ondersteuning

In Todo 7 en Todo Cloud 7 voor iPhone en iPad kun je taken voortaan sneller aan lijsten toevoegen en wordt TextExpander nu ondersteund.

TodoTakenlijstapp Todo 7 heeft een update gehad, met een aantal nieuwe functies en veranderingen. Zo kun je taken voortaan via sneller aan lijsten toevoegen, via een quick entry scherm. Daarnaast heeft Todo 7 nu ondersteuning voor TextExpander, de applicatie waarmee je via handige verkortingen snel teksten kunt schrijven en opmaken, om deze vervolgens naar andere apps te kopiëren. Ook nieuw in Todo 7: je kunt in het snelmenu nu ook “volgende week” selecteren en de optie om het project van een bepaalde deeltaak snel te bekijken in de Focus List of zoekresultaten.

Ontwikkelaar Appigo vernieuwde Todo 7 eind september volledig. De oude Todo app heette vanaf dat moment Todo 7, en het oude Todo Pro ging voortaan door het leven als Todo Cloud 7. Die ’7′ in beide namen komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. De nieuwe apps zijn ontworpen om optimaal van de nieuwste functies in iOS 7 te profiteren en synchroniseren informatie bijvoorbeeld op de achtergrond. Waar de ‘gewone’ Todo 7 geschikt is voor het organiseren van persoonlijke taken en projecten, is Todo Cloud 7 een app waarmee je daarnaast ook aan projecten kunt samenwerken. Beide apps werken via de Getting Things Done (GTD) methode, waarmee je taken en opdrachten eenvoudig kunt organiseren door lijsten, projecten en subtaken aan te maken.

todo lijstTodo 7

Naast de eerder genoemde veranderingen zijn er nog wat dingen nieuw in Todo 7. Zo zijn er nu knoppen voor “Move to project” en “Move to checklist” toegevoegd en zijn er een heleboel oplossingen voor problemen doorgevoerd, zoals het crashen bij notificaties van herinneringen, problemen bij het invoeren van een wachtwoord en nog veel meer issues.

Todo 7 kost eenmalig €4,49. Todo Cloud kun je 14 dagen gratis uitproberen, daarna kost de samenwerkingsapp €1,79 per maand of €17,99 per jaar. De Todo apps zijn trouwens niet de enige takenlijst-apps met iOS 7 uitstraling: eerder zetten we drie todo-apps met iOS 7-stijl op een rij, en ook het populaire Clear en het zeer geavanceerde Omnifocus 2 kregen een nieuw uiterlijk en nieuwe functies voor iOS 7.

Downloaden: Todo 7 (€4,49, universeel, iOS 7.0+)
Downloaden: Todo Cloud 7 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2013, 11:59
Categorie Productiviteit
Onderwerpen cloud, takenlijst, textexpander, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.