The Walking Dead TV Episodes: bekijk de zombieserie op iOS

Afleveringen van The Walking Dead bekijken kan in de iPhone- en iPad-app The Walking Dead TV Episodes. Wel tegen betaling per aflevering.

The Walking Dead TV Episodes iPad headerIneens kan je niet meer om The Walking Dead heen. De nieuwe gratis zender FOX gooit je dood met reclames van de zombieserie, Telltale Games heeft net bekend gemaakt dat de opvolger van het fantastische The Walking Dead: The Game ook op iOS uitkomt en nu is er een Nederlandse applicatie waarmee je de serie in Nederland en België op iPhone en iPad bekijkt. The Walking Dead TV Episodes laat je alle afleveringen van seizoen 1 tot en met 3 downloaden en bekijken, tegen betaling.

The Walking Dead TV Episodes afleveringDe applicatie is gratis te downloaden en de eerste aflevering bekijk je eveneens gratis, maar per aflevering van de eerste twee seizoenen betaal je 1,99 euro. Een aflevering uit seizoen 3 kost 2,69 euro. In het hoofdmenu kies je snel tussen de drie seizoenen en met een aparte knop ga je naar de nieuwste aflevering. Er is één extra video in de app te vinden voor de fans die de rest al hebben gezien. Je bekijkt een verwijderde scène uit seizoen drie, aflevering drie in ruil voor een tweet, Facebook-bericht of een inschrijving voor de nieuwsbrief. In combinatie met de prijzen per aflevering en de reclame in beeld, voelt de app in ieder geval niet als een fanservice. Wel kan je elke bekeken aflevering beoordelen met een sterrenwaardering die andere gebruikers terugzien.

Met de tabbladen onderin bekijk je de opgeslagen video’s, huidige downloads en benader je de grootste toevoeging van de app voor de fan: de quiz. Je begint met de algemene quiz en ontgrendelt daarna quizzes speciaal gericht op seizoenen. Je hebt een account nodig om de quiz te spelen, zodat je score op de algemene online ranglijst komt te staan.

Downloaden: The Walking Dead TV Episodes – Benelux (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2013, 12:53
Categorieën Amusement, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.