Tiny Wings 2 vanaf 12 juli in de App Store (video)

Tiny Wings 2 verschijnt op 12 juli op de iPhone. In de game moet je een vogeltje leren vliegen, waarbij de lieve graphics en muziek perfect erop zijn afgestemd.

tiny wings sequelTiny Wings veroverde de harten van heel wat iOS-gamers met lieve graphics, een simpel spelprincipe en bijpassende lieflijke muziek. Afgelopen mei kondigde Tiny Wings-bedenker Andreas Illiger aan dat hij bezig is met een nieuwe game voor iOS. Inmiddels is bekend dat het om een opvolger van Tiny Wings gaat. Dezelfde lieve graphics, muziek en vogeltjes komen terug in Tiny Wings 2, zo blijkt uit onderstaande teaservideo.

In Tiny Wings krijg je te maken met een vogeltje dat dolgraag wil vliegen, maar eigenlijk te zwaar is. Door slim gebruik te maken van hobbels in het landschap kun je toch proberen om zo lang mogelijk te vliegen. Handig is dat je de game ook met één hand kunt bedienen, zodat je ook in bus of trein kunt blijven doorspelen. Op 12 juli komt Tiny Wings 2 officieel beschikbaar.

Ken je deze leuke game nog niet en is het tijd voor een kennismaking? In de App Store is de originele Tiny Wings-game nog steeds voor 79 cent te krijgen. Apple koos Tiny Wings als beste game van 2011 en de game was zo populair dat er zelfs Tiny Wings-klonen verschenen. Meer weten? Lees ook onze review van Tiny Wings!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2012, 12:38
Categorie Games
Onderwerp tiny wings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.