Things voor iOS kiest voor gratis cloudsynchronisatie

Things voor iOS krijgt de mogelijkheid om online te synchroniseren. Vanaf 22 september start een betatest voor cloudsynchronisatie.

thingsCultured Code maakt de populaire maar prijzige takenlijstapplicatie Things voor iPhone en iPad. Ze hebben aangekondigd dat ze online synchronisatie gaan invoeren voor deze app, waar je gratis gebruik van kan maken. Things is een bekende takenlijst volgens het Getting Things Done (GTD)-principe. Eén functie die nog ontbrak is het synchroniseren van je taken tussen Mac, iPhone en iPad. Vanaf 22 augustus zal Cultured Code beta-invites uitsturen om de functie te testen. Later zal het ook voor iedereen beschikbaar komen.

Bij Things for Mac loopt al een betaprogramma. Intussen is het intern testen van de nieuwe iOS-versie in volle gang. De betatest zal hetzelfde verlopen als bij Things for Mac: een kleine groep testers gaat ermee bezig en daarna zal het aantal worden uitgebreid. Momenteel is het nog zo dat je op hetzelfde Wi-Fi-netwerk moet zijn aangemeld om Things te kunnen synchroniseren met meerdere apparaten. Andere aanbieders zoals OmniFocus en Wunderlist bieden al veel langer online synchronisatie aan.

Downloaden: Things (€7,99)
Meer info: Blog Cultured Code

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2011, 7:30
Categorie Productiviteit
Onderwerpen cloud, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.