Things voor iPad krijgt online synchronisatie

Things voor iPad, iPhone en Mac krijgt online synchronisatie. De iOS-apps vormen nu nog een eilandje; straks krijg je de mogelijkheid om alles onderling bij te werken.

things for ipadThings is een takenlijst-app voor iPhone, iPad en Mac. De nogal prijzige software wordt door veel mensen geprezen maar heeft ook een paar nadelen. Zo is ontwikkelaar Cultured Code nogal traag met nieuwe functies. OmniFocus en Wunderlist hebben al lang online synchronisatie ingevoerd, zodat je taken tussen iPad, iPhone en desktop kunt synchroniseren. Things is bijna zover: ze hebben aangekondigd dat ze op 22 augustus beginnen met een betaprogramma. Daarin zal een beperkt aantal mensen de cloud-synchronisatie kunnen testen.

Things is een bekende takenlijst volgens het Getting Things Done (GTD)-principe. Momenteel is het nog zo dat je op hetzelfde Wi-Fi-netwerk moet zijn aangemeld om Things te kunnen synchroniseren met meerdere apparaten. Bij Things for Mac loopt al een betaprogramma voor online sync. Intussen is het intern testen van de nieuwe iOS-versie in volle gang. De betatest zal hetzelfde verlopen als bij Things for Mac: een kleine groep testers gaat ermee aan de slag en daarna zal het aantal worden uitgebreid.

Downloaden: Things for iPad (€15,99)
Ook verkrijgbaar: Things (€7,99)
Meer info: Blog Cultured Code

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2011, 23:15
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.