The World by National Geographic is tijdelijk gratis

The World by National Geographic is tijdelijk gratis te downloaden. De globe bevat kaarten met allerlei aanvullende informatie.

the-world-national-geographicThe World is eigenlijk een experimenteel project van de National Geographic Society. Maar tegelijk is het iets vertrouwd: een wereldkaart op een globe. Je kunt eraan draaien, kaarten bekijken, bladeren door foto’s en allerlei informatie over landen opvragen. Een maand geleden werd de app The World by National Geographic al afgeprijsd van €3,59 naar €0,89 maar nu is de app helemaal gratis binnen te hengelen op je iPad, ook op de eerste generatie iPad.

De 3D-globe werkt met multitouch en zit bomvol informatie. Maar let op: je hebt voor alle functies een internetverbinding nodig. De globe geeft je toegang tot honderden foto’s van National Geographic en de My Shot Community-fotografen. De regionale kaarten zijn gebaseerd op de atlassen van National Geographic, met lagen in hoge resolutie. Voor het eerst krijg je ook een gedetailleerde kaart van de poolregio’s. Interessante plekken op de kaart kun je delen via Facebook, Twitter en e-mail. Een aanrader voor iedereen die van kaarten houdt. National Geographic is goed bezig: in december kon je nog een app met mooie natuurfoto’s gratis downloaden en de wereldatlas van National Geographic werd in januari aangepast voor de iPhone.

Dit soort kortingsacties zijn vaak tijdelijk en duren meestal niet langer dan een dag, dus wacht niet te lang!

Downloaden: The World by National Geographic (tijdelijk gratis, normaal €0,89, iPad, iOS 3.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2013, 19:49
Categorie Naslagwerken
Onderwerpen atlas, kaarten, national geographic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.