The Missing Sync for iPhone straks ook voor Windows

Mark/Space maakt de overstap naar het Windows-platform. Met The Missing Sync for iPhone kunnen pc-gebruikers straks ook makkelijk overstappen van smartphone naar iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

The Missing Sync for iPhone WindowsThe Missing Sync maakt de overstap naar het Windows-platform. Voor het eerst gaat ontwikkelaar Mark/Space een migratie-assistent uitbrengen, voor mensen die naar de iPhone willen overstappen. The Missing Sync is een serie programma’s waarmee Mac-gebruikers verschillende mobiele apparaten kunnen synchroniseren. Voor Mac-gebruikers die bijvoorbeeld de afspraken, adressen en taken van hun Pocket PC of Palm met de desktop willen uitwisselen, is The Missing Sync al jarenlang de meest populaire oplossing.

The Missing Sync for iPhone bestaat uit twee onderdelen: een hulpmiddel om makkelijker naar de iPhone over te stappen en een synchronisatietool die allerlei informatie met de desktop uitwisselt. Omdat afspraken en adressen al automatisch via iTunes worden gesynchroniseert heeft Mark/Space de nadruk gelegd op andere gegevens, zoals notities, het telefoonlogboek en sms-berichten.

De Migration Assistant is een hulpmiddel die het overzetten van contactpersonen en agenda’s stap voor stap regelt. Je kunt met de software SMS-berichten op de desktop in threaded weergave bekijken, net als op de iPhone zelf. Bovendien kun je alle berichten makkelijk archiveren. De software maakt een logboek van alle inkomende, uitgaande en gemiste gesprekken.

Ook kun je met The Missing Sync notities van de iPhone naar de desktop overzetten, waarna je ze kunt lezen in Mark/Space Notebook, een applicatie die gratis wordt meegeleverd. Brian Hall, CEO van Mark/Space, zegt in het persbericht: “Toen we de Mac-versie van The Missing Sync for iPhone eerder dit jaar uitbrachten, maakte dat de overstap van smartphone naar iPhone erg makkelijk voor mensen. We zijn blij om The Missing Sync for iPhone nu ook voor het Windows-platform te kunnen aanbieden. Wanneer de iPhone 3G volgende maand wordt verscheept, kunnen zowel Mac-als Windows-gebruikers meteen hun contactgegevens en afspraken overzetten.”

The Missing Sync for iPhone is geschikt voor mensen die van BlackBerry, Windows Mobile en Palm OS willen overstappen. Ook telefoons van Nokia, Sony Ericsson en Motorola die op Symbian OS draaien, worden ondersteund. Je kunt het kopen voor $39,95 in de online shop en je hebt een pc nodig die op Windows XP of Windows Vista draait. Om de Migration Assistant te kunnen gebruiken heb je Microsoft Outlook 2003 of 2007 nodig.

Meer info: The Missing Sync for iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:51
Categorie Desktop
Onderwerpen overstap, space, synchroniseren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.