The Lone Ranger: nieuwe Disney-filmgame voor iOS verschenen

Disney heeft vandaag The Lone Ranger uitgebracht voor de iPhone en iPad, een nieuwe game gebaseerd op de gelijknamige film.

The Lone Ranger teaserDisney heeft vandaag The Lone Ranger uitgebracht in de App Store, een nieuwe game gebaseerd op de gelijknamige film die in de bioscoop verschijnt. Het betreft ditmaal echter niet een simpel filmspelletje waarin je één ding mag doen, maar een gevarieerde game waarin je meerdere doelen op het oog hebt. Je verkent het wilde westen, voert missies uit en groeit in level.

The Lone Ranger omschrijft zichzelf als een rollenspel, maar in de praktijk is de game vooral een verzameling aan minigames. Duels tegen bandieten, schietpartijen bij een karavaan, zoektochten door gevonden buit en ritjes door de woestijn zijn allemaal op zichzelf staande opdrachten, die je op een specifieke manier moet uitvoeren.

Je kunt de game gratis downloaden, maar je bent in eerste instantie wel enigszins beperkt. Een balk bovenin beeld geeft aan hoeveel acties je kunt uitvoeren totdat je moet wachten tot de klok is uitgetikt. Wil je verder spelen terwijl dit niet meer kan, dan is het mogelijk om geld voor extra energie neer te leggen. Het is voor spelers van freemiumspellen een bekend principe, maar bij The Lone Ranger voelt het verdienmodel misschien wel wat dubbel. De game heeft als hoofdmissie immers al om ons naar de bioscoop te krijgen.

Downloaden: The Lone Ranger (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

The Lone Ranger iPhone screenshot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2013, 17:59
Categorie Games
Onderwerp disney

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.