The Creeps! krijgt nieuwe kaarten en torens

The Creeps! krijgt binnenkort een update naar 1.2.0. In de game zijn nieuwe levels, nieuwe kaarten en nieuwe torens opgenomen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

creepsOntwikkelaar Super Squawk Software is bezig met een belangrijke nieuwe versie van The Creeps! Deze tower defense-game is al een tijdje geleden afgeprijsd (€1,59) en is leuk om te spelen vanwege de grappige cartoonpoppetjes en de geluidseffecten. Ook apart is dat je fysieke objecten zoals bomen en grafzerken eerst uit de weg moet ruimen, voordat je er een toren op kunt bouwen.

Er zitten op dit moment 16 levels in, maar dat wordt met versie 1.2.0 verder uitgebreid. Er komen 4 nieuwe Survival-kaarten, 4 nieuwe Endurance-kaarten, 6 nieuwe Door Buster-kaarten en een bijbehorende nieuwe gamesvariant Door Buster, waarbij je in een race tegen de klok een deur moet zien te vernietigen. Voor wie de game te traag vindt gaat komt er een fast forward-functie bij. Bij de moeilijkheidsgraden is straks te kiezen uit Easy, Normal en Hard. Daarnaast komen er twee torens bij: Paper Shuriken en Piggy Bank.

Paper Shuriken is zeer destructief: deze beweegt in een rechte lijn totdat het een obstakel op het terrein tegenkomt. Piggy Bank verzamelt munten en verdient rente. Deze tower valt niet aan maar heeft wel één nadeel: het is eenmalig te gebruiken. Zodra je de spaarpot openbreekt om het geld te gebruiken, ben je het kwijt.

Video van het nieuwe helpscherm:

De nieuwe Piggy Bank:

Een demonstratie van Paper Shuriken:

En tenslotte de Door Buster:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:41
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.