Snelle prijsverlaging voor Terminator Salvation en Siberian Strike

Terminator Salvation en Siberian Strike zijn binnen twee weken na lancering alweer flink afgeprijsd. Het gaat om een 3D-schietspel en een verticale ruimteshooter van Gameloft.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

terminator salvationGameloft bracht nog geen twee weken geleden de games Terminator Salvation en Siberian Strike in de App Store uit. Dat is sneu voor de mensen die er snel bij waren en de games meteen hebben gekocht, want voor Terminator Salvation betaal je geen €7,99 meer, maar €4,99. Voor Siberian Strike ben je in plaats van €4,99 nog maar €2,39 kwijt. In Terminator Salvation ben je John Connor, verzetleider in het Los Angeles van 2018.

Naast Marcus Wright, Kyle Reese en andere vechters probeer je te overleven en te strijden tegen Skynet. Terminator Salvation is een 3D-shooter, geïnspireerd op de science fiction-film.
Siberian Strike is een verticale ruimteshooter, die zich afspeelt in de jaren 40. Het gebruikelijke recept: schiet op vijandige vliegtuigen en versla de boss aan het einde van elk level. Onderweg kom je power-ups tegen en kun je nieuwe wapens oppakken.

Downloaden: Terminator Salvation (€4,99) en Siberian Strike (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:41
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.