Taxi Drive: taxiritten organiseren op de iPhone

Is je carrière als luchtverkeersleider of havenmeester wat in het slop geraakt, dan kun je nu aan een nieuwe klus beginnen: het organiseren van taxiritten in een grote stad. Taxi Drive werkt op dezelfde manier als Flight Control.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

taxi driveIs je carrière als luchtverkeersleider of havenmeester wat in het slop geraakt, dan kun je nu aan een nieuwe klus beginnen: het organiseren van taxiritten in een grote stad. Taxi Drive werkt op dezelfde manier als Flight Control: je geeft met je vingers aan hoe de taxi’s moeten rijden, zonder met elkaar te botsen. De beperking bij Taxi Drive is dat je te maken hebt met een vast stratenplan, in dit geval van New York.

Heb je voldoende geld verdiend en punten gescoord, dan kun je een licentie krijgen voor een ander district, zoals Midtown of de East Side. In een volgende versie belooft de ontwikkelaar een nieuwe stad (Londen) met opnieuw 3 speelvelden. De voertuigen rijden dan met verschillende snelheid voorbij. Ook komen er politie-auto’s bij, die je dwingen om snel een rustig straatje in te schieten. Een andere toevoeging zijn celebrities, die een goede fooi geven, maar geen zin hebben om lang te wachten op een taxi.

taxi drive uitleg

Nieuwe uitdagingen dus, maar eerst zul je aan de slag moeten met de huidige versie 1.0. In Taxi Drive New York moet je passagiers oppikken door met je vinger de juiste route te tekenen of de passagier aan te tikken die je wilt meenemen. Hoe meer punten je verzamelt, hoe meer nieuwe voertuigen je krijgt, zodat je na een aanrijding gewoon kunt doorrijden. De moeilijkheidsgraad is bij elke ronde weer anders.

Downloaden: Taxi Drive (€0,79) en Taxi Drive Free (gratis)

taxi drive

Tipgever: Joachim

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:47
Categorie Games
Onderwerpen flight control, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.